tumblr hit tracking tool
Aktuella inlägg
26 October | Löpen Om oss Kontakt
Massivt firande när restriktionerna togs bort
Robin Hellstrand 67 Opinionsbildare,
PLiPP går mot börsen
Anders Kellman 118 Marknadsansvarig, PLIPP

Trender

10 tips för en smidigare "svemester"

Av Cecilia Saberi 2021-07-04
Sverige är vackert under sommaren, något som får fler att semestra i landet.
Trycket högt på hyrbilar inför semestern. Företaget Hertz Sverige ger tipsen som minskar semesterstressen.

I år är det många som planerar att spendera sommaren i Sverige vilket medför ett högt tryck på hyrbilar. Hertz Sverige vill tipsa alla semesterfirare och hyrbilssugna om några saker som garanterat kommer att minska semesterstressen

En roadtrip kan vara, för att citera Askungen – alldeles underbar

Planera med god framförhållning

De flesta är ute i god tid framförallt till midsommar och större helger. Med våra generösa avbokningsregler kan du avboka samma dag skulle dina planer ändras.

Är du en sen bokare men behöver bil inför tex midsommar – hämta bilen en dag tidigare och lämna tillbaka den en dag senare så ökar chanserna att hitta en bil.

○ Hertz Self Service kiosker – hämta och lämna bilen när du vill utan att behöva anpassa dig till stationernas öppettider.

Behöver du extra bilbarnstol? Hyr av oss. Medlemmar i vårt lojalitetsprogram får alltid 25% rabatt på bilbarnstol. Är du inte medlem så blir du det snabbt, enkelt och gratis här. https://www.hertz.se/p/gold-plus-rewards-overview

○ Vad vore en semester utan våra extra familjemedlemmar? Du vet väl att du kan ta med dig vovven när du hyr bil hos Hertz!

Orkar du inte köra hela vägen dit du ska kan du alltid börja med att ta tåget. Just nu har vi ett samarbete med SJ! När tåg och hyrbil bokas vid samma tillfälle får resenären 15 procent rabatt hos både SJ och Hertz.

En roadtrip kan vara, för att citera Askungen – alldeles, alldeles underbar eller fruktansvärt långtråkig om bara en person ska köra. Är du medlem får du registrera en extra förare helt utan extra kostnad och få en mer avkopplad upplevelse. (pris för icke medlemmar upp till 150kr/dag)

○ Har du någon form av funktionsnedsättning i nedre delen av kroppen kan vi som enda hyrbilsföretag i Sverige erbjuda ett handreglage som gör att du inte missar något denna sommar. Vägarna är till för att upptäckas!

Försäkringar – glöm inte att teckna försäkringar och undvika dyra extrakostnader skulle olyckan vara framme. Läs mer här https://www.trygghansa.se/campaign/hertz/pages/default.aspx

Förberedelser är alltid A och O. Planera in vilopauser på trevliga rastplatser så blir färden lättare. Kör du elbil – se över var laddstationer finns.

SITE RUN BY NEWSEF.

Adress: Birger Jarlsgatan 18
Postnummer: 11156, Stockholm
E-postadress: info@newsef.com