tumblr hit tracking tool
Aktuella inlägg
24 September | Löpen Om oss Kontakt
Macrons örfilare frikänd
Robin Hellstrand 67 Opinionsbildare,

Nöje

Då kan sommarvärmen vara tillbaka

Av Robin Hellstrand 2021-06-29
Snart kan sommarvärmen vara tillbaka.
Det svala vädret är på väg bort. Soliga dagar väntas inom kort.

I Sverige har det varit varierande väder de senaste veckorna. Först var det soligt med upp mot 30 grader. Men de senare dagarna har präglats av regn och åska, och så kommer det fortsätta vara de närmsta dagarna.

Det är långt fram i prognosen så svårt att veta riktigt ännu men det ser ut som att högtrycken tar över och varmare luft når in över Sverige.

Mikael Sjöstrand, meteorolog på Klart, säger till Newsner att det är mycket skurar och åska på många håll men att det kan bli varmare framåt torsdag och fredag, från Skåne och hela kustremsan upp till Norrland.

Högtrycken tar över och värmen når Sverige

Inom bara några veckor, i slutet av augusti, kan sommarvärmen vara tillbaka. Enligt Mikael Sjöstrand börjar högtrycken etablera sig och det kan innebära att sommarvärmen kommer tillbaka runt den 23 augusti from till den 28.

Mikael Sjöstrand säger till Newnser att: Det är långt fram i prognosen så svårt att veta riktigt ännu men det ser ut som att högtrycken tar över och varmare luft når in över Sverige.

Förhoppningsvis stämmer väderprognosen så att vi får njuta mer utav sommarvärmen.

MS-medicin får grönt ljus för användning under graviditet och amning

Hälsa & sjukvårdTillåten användning vid graviditet och amning. Positivt utlåtande från europeiska läkemedelsmyndighetens vetenskapliga kommitté för humanläkemedel.... 2021-07-03 0

Foto: Multipel skleros, MS, är ett kroniskt inflammatoriskt tillstånd i centrala nervsystemet och den vanligaste icke- traumatiska orsaken till neurogiska funktionsnedsättningar hos unga vuxna.
SITE RUN BY NEWSEF.

Adress: Birger Jarlsgatan 18
Postnummer: 11156, Stockholm
E-postadress: info@newsef.com