tumblr hit tracking tool
Aktuella inlägg
26 October | Löpen Om oss Kontakt
Massivt firande när restriktionerna togs bort
Robin Hellstrand 67 Opinionsbildare,
PLiPP går mot börsen
Anders Kellman 118 Marknadsansvarig, PLIPP

Ekonomi

Hjälper designers utveckla modemärken

Av Lilla Nemeth 2021-07-08
Lilla Nemeth på Marketplace STHLM & Imane Belmkadden på In-Ter-Art erbjuder en Masterclass för att bygga och expandera ditt modemärke
Från skiss till hållbart modeföretag. Masterclass med Marketplace STHLM & In-Ter-Art i nytt initiativ.

Marketplace STHLM har ett samarbete med In-Ter-Art för att hjälpa modedesigners att förvandla sina skisser till hållbara företag. Den 13-19 september erbjuder de en masterclass i sin startup-hub i Högdalen, där Imane Belmkadden kommer att guida deltagarna genom deras kreativa processer och märkesetablering.

Masterclass kostar från 5 000 kronor, och det är öppet att registrera sig från och med idag på interart.se

I slutet av evenemanget kommer deltagarna att ha byggt en sammanhängande portfölj och en samling som kommer att visas i en modeshow, säljas i ett showroom och även marknadsföras i en tidskrift.

Pris och plats

Masterclass kostar från 5 000 kronor, och det är öppet att registrera sig från och med idag på interart.se. Evenemanget äger rum den 13-19 september på MarketPlace STHLM:s uppstarts-hub i Högdalsgången 13, 124 54 Bandhagen. Grundpaketet innehåller en tredagars master class och fotograferande för portföljen för endast 5 000 kronor. För att visa upp och marknadsföra deltagarens samling under modeshowen, tillkommer en extra kostnad på 500 kronor. Mer information och detaljer finns online på interart.se/masterclass.

MarketPlace STHLM

MarketPlace STHLM jobbar för att bidra till att fler företag startar och växer. De erbjuder kvinnliga entreprenörer en möjlighet att utveckla och ställa ut sina produkter och tjänster till försäljning i sitt co-working kontor, showroom och community center. De ger tillgång till ett stort nätverk, värdefulla kunskaper, inspiration och verktyg.

In-Ter-Art

In-Ter-Art är ett företag som arbetar med evenemang och public relations. Företagets mål är att skapa interaktioner mellan människor som söker en bredare kunskap om världen och dess folk. Målet är även att stärka relationerna och kommunikationen mellan olika kulturer, genom olika upplevelser som du bara väntar på att få dela med andra.

MarketPlace STHLM x In-ter-art

Med fokus på hållbarhet, mångfald och att stärka kvinnors och minoriteters makt, har MarketPlace STHLM och In-Ter-Art ända från början ägnat sina verksamheter åt att upptäcka nya talanger och hjälpa dem att klättra mot framgång.

SITE RUN BY NEWSEF.

Adress: Birger Jarlsgatan 18
Postnummer: 11156, Stockholm
E-postadress: info@newsef.com