tumblr hit tracking tool
Aktuella inlägg
26 October | Löpen Om oss Kontakt
Massivt firande när restriktionerna togs bort
Robin Hellstrand 67 Opinionsbildare,
PLiPP går mot börsen
Anders Kellman 118 Marknadsansvarig, PLIPP

Hälsa & sjukvård

Nytt kosttillskott – ”vårrengöring” för kroppen

Av Gabriele Helmer 2021-09-17
Jag tror att vi har skapat en helt unik formulering i ZinoGene+ som saknar motstycke på marknaden idag och med det tar vi hela begreppet kring kosttillskott in i framtiden, säger Dag Bergheim Pettersen, VD för Zinzino.
Tar kosttillskott till en helt ny nivå. Pionjärerna inom testbaserad näringslära lanserar ny produkt.

Med sin senaste produktlansering tar det globala hälso- och friskvårdsvarumärket från Skandinavien Zinzino, ett stort steg i sin strävan att forma framtidens kosttillskott. ZinoGene+ är framtaget för att komplettera dagliga kosttillskott med en riktad insats vid behov. Produkten hjälper kroppen att bli av med gamla, förbrukade celler och åstadkommer på så vis en sorts vårrengöring inuti kroppen.

Vi har skapat en helt unik formulering i ZinoGene+ som saknar motstycke på marknaden

ZinoGene+ är det senaste tillskottet i Zinzinos sortiment av testbaserade, vetenskapligt beprövade kosttillskott. Produkten består av exklusiva, rigoröst framställda ingredienser baserade på en komplex, banbrytande formulering. Fucoidan; en naturlig polysackarid från tång, extrakt från gurkmeja, polyfenoler, C-vitamin och zink, alla naturligt framställda, jobbar tillsammans för att stödja kroppens DNA-syntes, celldelning och skydda cellerna från oxidativ stress på hittills oöverträffade nivåer.

- Vi har legat i framkant inom forskning på naturens villkor i ett decennium när det gäller att erbjuda banbrytande kosttillskott för våra moderna matvanor, förklarar Dag Bergheim Pettersen, VD för Zinzino. Denna produkt är ett vetenskapligt genombrott för oss och vår allra första i sortimentet som riktar sig specifikt till att stötta våra åldrande kroppar. Jag tror att vi har skapat en helt unik formulering i ZinoGene+ som saknar motstycke på marknaden idag och med det tar vi hela begreppet kring kosttillskott in i framtiden.

En vårrengöring inuti kroppen

VD Dag Bergheim konstaterar vidare att Zinzinos forskare och produktutvecklare har gjort ett enormt jobb med att hitta ett naturligt alternativ för att bli av med de celler som bidrar till åldrandet av våra kroppar. Tillväxten av dysfunktionella celler och nedgången i återuppbyggandet av nya ingår i kroppens åldringsprocess. Takten som detta sker påverkas av näringsinnehållet i maten vi äter. Genom att skölja ut de gamla och ineffektiva celler som byggs upp när vi blir äldre fungerar ZinoGene + på samma sätt i kroppen som en djuprengöring av vårt hem. Effekten är som en vårrengöring för din kropp.

ZinoGene + kan redan nu beställas på Zinzinos hemsida.

MS-medicin får grönt ljus för användning under graviditet och amning

Hälsa & sjukvårdTillåten användning vid graviditet och amning. Positivt utlåtande från europeiska läkemedelsmyndighetens vetenskapliga kommitté för humanläkemedel.... 2021-07-03 0

Foto: Multipel skleros, MS, är ett kroniskt inflammatoriskt tillstånd i centrala nervsystemet och den vanligaste icke- traumatiska orsaken till neurogiska funktionsnedsättningar hos unga vuxna.
SITE RUN BY NEWSEF.

Adress: Birger Jarlsgatan 18
Postnummer: 11156, Stockholm
E-postadress: info@newsef.com