tumblr hit tracking tool
Aktuella inlägg
27 October | Löpen Om oss Kontakt
Massivt firande när restriktionerna togs bort
Robin Hellstrand 67 Opinionsbildare,
PLiPP går mot börsen
Anders Kellman 118 Marknadsansvarig, PLIPP

Kunskap

Nytt utbildningsformat för finansbranschen

Av Marika Lindblom 2021-07-05
Med en miljö som berör sinnen finns alla förutsättningar för kreativitet att flöda. Här i Vår Gårds sekelskiftesvilla Skärtofta med storslagen havsutsikt och historisk miljö.
Ny utbildning med start våren 2019. Vår Gård och Mötesakademin introducerar nytt utbildningsformat specialanpassat för finansbranschen.

Målsättningen är att erbjuda ny kunskap för att främja hälsa, samarbete och nätverkande för att framtidssäkra individer och organisationer. Vår Gård har som vision att möjliggöra utveckling och hållbara organisationer genom en holistisk lärande-miljö. Utifrån visionen skapades Mötesakademin, en ny form av lärande-plattform som berör flera sinnen.

Nytt för finansbranschen

“Vi har som avsikt att bidra till bättre möten och skapa förutsättningar för innovativa och hållbara organisationer och deras framdrift. Mötesakademin känns som ett naturligt och spännande steg för hur vi bygger vidare på vårt arv som nytänkande utbildningsaktör”, säger Kadi Upmark, VD på Vår Gård.

Under våren 2019 kommer Mötesakademin tillsammans med utbildningsföretaget House of Sparks, erbjuda sessions för finansbranschen som; Hur du kan facilitera förändring, Omsätta samtal till handling och Hur du kan förverkliga din passion.

Vi brinner för att stödja organisationer att leda i den nya världen och att gå från idé till handling genom utbildning

Genom intensiva lärande-upplevelser kommer kurserna att ge deltagarna hands-on kunskap, konkreta verktyg och inspiration för att skapa förutsättningar för innovativa, inkluderande och hållbara organisationer.

“I dagens ständigt föränderliga och komplexa värld är nyckeln förmågan att anpassa sig. Vi brinner för att stödja organisationer att leda i den nya världen och att gå från idé till handling genom utbildning. Vår Gård och dess unika lärande-miljö, känns som helt rätt samarbetspartner för oss.” säger Christian Olsson, medgrundare av House of Sparks.

Lärandeupplevelse med House of Sparks

House of Sparks har lång erfarenhet av att skapa lärande-upplevelser, med fokus på att frigöra potential hos individer, företag och organisationer.

House of Sparks hjälper företag att förverkliga idéer med hjälp av utbildning som bygger på en faciliterad och action-driven process. Företaget har stor erfarenhet av att leverera branschutbildningar inom företag som Google, Hyper Island, Berghs School of Communication, Atrium Ljungberg, Sveriges Radio, H&M, Skatteverket och Malmö Stad. 

 
SITE RUN BY NEWSEF.

Adress: Birger Jarlsgatan 18
Postnummer: 11156, Stockholm
E-postadress: info@newsef.com