tumblr hit tracking tool
Aktuella inlägg
26 October | Löpen Om oss Kontakt
Massivt firande när restriktionerna togs bort
Robin Hellstrand 67 Opinionsbildare,
PLiPP går mot börsen
Anders Kellman 118 Marknadsansvarig, PLIPP

Utrustning

Prisbelönt larmsystem håller koll på hemmet

Av Mikael Rehn 2021-07-05
Prisvinnande, enkelt och användarvänligt allt-i-ett-larmsystem. En snyggt designad produkt som håller koll på hemmet när du inte är där.

I en allt stressigare tillvaro är det bekvämt och praktiskt att kunna hålla koll på hemmet när man är borta. Företaget Somfy har lanserat en ny produkt på svenska marknaden som är ett unikt allt-i-ett larmsystem innehållande en säkerhetskamera med rörelsesensor, en siren samt högtalare och mikrofon för tvåvägskommunikation. När kameran upptäcker rörelse startar inspelning och du blir meddelad om detta i din smartphone.

Installeras på 10 minuter

Produkten, Somfy One, är skapad med användaren i fokus och den överskådliga och lättanvända appen ser till att installationen går snabbt. Anslutning sker till nätverket hemma och den enda kabeln som behövs är den medföljande strömkabeln. Tack vare det lilla formatet och stilrena designen är larmsystemet lättplacerat i hemmet. Larmet har redan fått priser vid teknikmässan CES 2017 samt iF Design Award 2017 och blev nyligen rekommenderad av M3 som bra köp.

Motoriserad lucka för integriteten

Somfy One är utrustad med en unik, motoriserad lucka som kan ställas in att automatiskt stängas när någon kommer hem. Då är integriteten skyddad och ingen annan kan se vad som händer, tryggt för användaren och familjemedlemmarna.

SITE RUN BY NEWSEF.

Adress: Birger Jarlsgatan 18
Postnummer: 11156, Stockholm
E-postadress: info@newsef.com