tumblr hit tracking tool
Aktuella inlägg
27 October | Löpen Om oss Kontakt
Massivt firande när restriktionerna togs bort
Robin Hellstrand 67 Opinionsbildare,
PLiPP går mot börsen
Anders Kellman 118 Marknadsansvarig, PLIPP

Finansiering

Tänder gnistan hos kvinnliga entreprenörer

Av Lilla Nemeth 2021-06-16
Som medlem i coworking-conceptet hos Marketplace STHML får man stöd med kompetensutveckling, utbildning och tillgång till kontorsplats och säljyta.
Hjälper entreprenörer att ta steget. Entreprenörshubben Marketplace STHLM satsar på kvinnligt företagande.

Marketplace STHML är Stockholms nya komet som stöttar entreprenörer till att komma igång med sin affärsidé. Man öppnade nyligen upp en anläggning i Högdalens centrum och tar nu nästa steg genom en satsning som riktar sig på att uppmuntra kvinnor att påbörja sitt entreprenörskap.

Höga hyror, långa avtal och överlåtelseavgifter är ett vanligt hinder under företagsstarten

Som medlem i coworking-conceptet hos Marketplace STHML får man stöd med kompetensutveckling, utbildning och tillgång till kontorsplats och säljyta.

Känd affärsman och filantrop bakom

Det affärsmannen och filantropen Bashar Yousif som ligger bakom initiativet i egenskap av grundaren och VD för B Groupo.

Foto: Bashar Yousif är initiativtagare till Marketplace STHLM.

Han är en innovativ och strategisk branschledare och rådgivare i många svenska institut och kommittéer.

Hjälper kvinnor att våga ta steget

– "Många kvinnor saknar ofta de nätverk, referenser och ekonomiska baskunskaper för att komma igång. Höga hyror, långa avtal och överlåtelseavgifter är ett vanligt hinder under företagsstarten. Vi vill hjälpa till att röja undan dessa hinder. Så att drömmen kan bli verklighet" kommenterar Bashar Yousif Marketplace STHLM uppdrag.

På sikt vill man utveckla konceptet med butiksytor och till ett komplett utbud av tjänster för att underlätta arbetet: IT-lösningar, kopiator, samtal- och mötesrum, telefonlösning, postadress, posthantering, lager, kök, kaffe, osv.

Något stort har satts i rullning och man märker att entreprenörernas reaktioner är positiva. För den som vill läsa mer om Marketplace STHLM och bli medlem kan göra det på följande länk: https://gomarketplace.se/bli-medlem/

SITE RUN BY NEWSEF.

Adress: Birger Jarlsgatan 18
Postnummer: 11156, Stockholm
E-postadress: info@newsef.com